OVER ONS

Wat doen wij?

Wat doen we?

ExpertFolio ontwikkelt innovatieve portfolio’s voor de zorg. Wij leveren de koppeling tussen zorgprofessionals en studenten. ExpertFolio biedt gebruiksvriendelijke opleidingsportfolio’s voor artsen, verpleegkundigen en studenten.

Als zorgprofessional bent u onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden en toetsen van studenten. Beoordelingen dienen gemakkelijk en vrij toegankelijk plaats te vinden, en progressie van het leerproces moet overzichtelijk en compleet in beeld worden gebracht om het maximale uit een student te halen. In de huidige tijd wilt u al deze relevante informatie, zo snel mogelijk, en op ieder moment beschikbaar hebben. Wij van ExpertFolio leveren dit!

Bij de ontwikkeling van onze producten kijken wij naar de vraag vanuit de praktijk. Gaan opleidingsinstituten over op EPA gebaseerd opleiden, dan zorgen wij dat er een portfolio voor ze klaar staat. Willen artsen een echo portfolio? Dan ontwikkelen wij dit als losse module.

Door in de ontwikkeling de mensen van de vloer aan het woord te laten zorgen wij voor producten die naadloos aansluiten bij de praktijk.

Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. 24/7 staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot een verzoek voor instelling brede implementatietrajecten, u kunt vertrouwen op ons deskundig advies.